Bjugn Hotell

Bjugn Hotell

Bjugn hotell ligger sentralt plassert i Botngård i Ørland kommune. I gangavstand fra hotellet finner man butikker/kjøpesenter, idrettshall, skøytehall, bowlinghall, kulturhus, lysløype og fantastiske turområder. Ørland kommune er en kystkommune med variert landskap. Her finner du alt fra jordbruk og skog, til sjø med badestrender og fjell med flott utsikt og tur- og jaktterreng.

Beliggende på Fosenhalvøya har man dessuten kort avstand med bil/buss både til Ørland (15 min), Åfjord (30 min) og Rissa (45 min). Reisetiden til Trondheim er ca. 1 time og 45 min, uansett om man reiser med buss og hurtigbåt fra Brekstad, eller om man kjører bil og tar ferga Rørvik-Vanvikan.

Bygd i 2009 fremstår hotellet moderne og med høy standard. Vi ønsker å tilby funksjonelle romløsninger både for enkeltpersoner og grupper, i tillegg til at det er muligheter for å leie møte- og seminarrom. Hotellet serverer gratis frokost til alle gjester. For deg som ønsker ei treningsøkt under oppholdet har vi også et eget treningsrom! I tilknytning til hotellets resepsjon er det også et selskapslokale med bar.

På Bjugn Hotells nettside kan du finne mer informasjon om hotellet og booke ditt opphold:

BJUGNHOTELL.NO