Bjugn Hotell

Bjugn hotell

Bjugn hotell ligger sentralt plassert i Botngård som er kommunesenter i Bjugn kommune. I gangavstand fra hotellet finner man butikker/kjøpesenter, idrettshall, skøytehall, bowlinghall, kulturhus, lysløype og fantastiske turområder. Bjugn kommune er en kystkommune med variert landskap. Her finner du alt fra jordbruk og skog, til sjø med badestrender og fjell med flott utsikt og tur- og jaktterreng.

Beliggende på Fosenhalvøya har man dessuten kort avstand med bil/buss både til Ørland (15 min), Åfjord (30 min) og Rissa (45 min). Reisetiden til Trondheim er ca. 1 time og 45 min, uansett om man reiser med buss og hurtigbåt fra Brekstad, eller om man kjører bil og tar ferga Rørvik-Vanvikan.

Bygd i 2009 fremstår hotellet moderne og med høy standard. Vi ønsker å tilby funksjonelle romløsninger både for enkeltpersoner og grupper, i tillegg til at det er muligheter for å leie møte- og seminarrom. Hotellet serverer gratis frokost til alle gjester. I tilknytning til hotellets resepsjon er det også et selskapslokale med bar.

Trykk på bildene eller følg linken for å komme direkte til hotellets egen hjemmeside: www.bjugnhotell.no

Der kan du se flere bilder, lese om de ulike romtypene, aktiviteter i nærheten og enkelt booke ditt neste opphold ved Bjugn hotell.