Camp Trondheim

Camp Trondheim

Camp Trondheim er studentbyen for deg som vil bo fint og moderne, med god beliggenhet til det meste. Lokalisert på Persaunet ligger campen med gang- og sykkelavstand til flere av Trondheims studiesteder, i tillegg til butikker, kjøpesenter og fine turområder i nærheten.

Glimrende kollektivforbindelser og alle fasiliteter i nærområdet finner du også. Her har du kort vei til både dagligvarebutikker, postkontor, treningssenter, apotek, legesenter, caféer, restauranter og vinmonopol, Sirkus shopping, City Lade og IKEA. Du finner i tillegg en rekke tur- og grøntområder i nærheten. Kort sagt – du er på rett plass!

Studentbyen er nylig oppført og stod innflytningsklar august 2015 med plass til ca. 250 studenter.

Her kan vi tilby følgende boligtyper:

  • Hybler på 9-11 kvm i topp moderne kollektiv hvor du deler kjøkken, oppholdsrom og to bad med fem andre.
  • Hybelleiligheter på 14 kvm. Her bor du alene med ditt eget kjøkken og deler bad og gang med kun en annen person.
  • 2-roms på 38 kvm med eget soverom og ellers alt til egen disposisjon. Perfekt for par!

Som nærmeste nabo til den nybygde studentbyen kan vi tilby ytterligere 22 hybler i et mindre bygg som ble totalrenovert på samme tid som Camp Trondheim sto ferdig:

  • Hybler på 8-26 kvm, fordelt på to etasjer. I hver etasje finnes det tre toalett og tre bad, to stk. felleskjøkken og et felles oppholdsrom/stue. Rommene fremstår som lyse og med god takhøyde, og kommer møblert med seng og store klesskap. Vask og speil på de minste hyblene, minikjøkken på de største hyblene.

CAMPTRONDHEIM.NO