Camp Trondheim

Camp Trondheim er studentbyen for deg som vil bo fint og moderne, med god beliggenhet til det meste. Lokalisert på Persaunet ligger campen med gang- og sykkelavstand til flere av Trondheims studiesteder, i tillegg til butikker, kjøpesenter og fine turområder i nærheten.

Glimrende kollektivforbindelser og alle fasiliteter i nærområdet finner du også. Her har du kort vei til både dagligvarebutikker, postkontor, treningssenter, apotek, legesenter, caféer, restauranter og vinmonopol, Sirkus shopping, City Lade og IKEA. Du finner i tillegg en rekke tur- og grøntområder i nærheten. Kort sagt – du er på rett plass!

Studentbyen er nylig oppført og sto innflytningsklar august 2015 med plass til ca. 250 studenter.

Her kan vi tilby følgende boligtyper:

  • Hybler på 9-11 kvm i topp moderne kollektiv hvor du deler kjøkken, oppholdsrom og to bad med fem andre.
  • Hybelleiligheter på 14 kvm. Her bor du alene med ditt eget kjøkken og deler bad og gang med kun en annen person.
  • 2-roms på 38 kvm med eget soverom og ellers alt til egen disposisjon. Perfekt for par!

Som nærmeste nabo til den nybygde studentbyen kan vi tilby ytterligere 22 hybler i et mindre bygg som ble totalrenovert på samme tid som Camp Trondheim sto ferdig:

  • Hybler på 8-26 kvm, fordelt på to etasjer. I hver etasje finnes det tre toalett og tre bad, to stk. felleskjøkken og et felles oppholdsrom/stue. Rommene fremstår som lyse og med god takhøyde, og kommer møblert med seng og store klesskap. Vask og speil på de minste hyblene, minikjøkken på de største hyblene.

GÅ DIREKTE TIL CAMPTRONDHEIM.NO HER