Hybler

SE VÅRT UTVALG AY HYBLER I TRONDHEIM HER

Vi har hybler i flere størrelser og prisklasser, så vi håper du vil finne en hybel som passer dine behov. Studentbyen Camp Trondheim på Persaunet har plass til 250 studenter, Kalvskinnsgata består av 20 hybler i en sjarmerende bygård, og vi har et stort antall hybler beliggende på studentområde nr. 1, Møllenberg.
Trondheim er en fantastisk studentby, og det å bo på hybel gir deg muligheten til å være sosial og bli kjent med nye mennesker. Sjekk våre alternativ her!

REGISTRER DIN INTERESSE HER

Kalvskinnsgata 2

Kalvskinnsgata 2 ligger perfekt plassert for deg som vil bo sentrumsnært! Her har du tilgang til alt av butikker, restauranter, kafeer, treningssenter, kino, teater – lista er lang. Eiendommen er også nær nabo til deler av Høyskolen og NTNU Gløshaugen, samt. at det er ypperlige kollektivforbindelser. Her finnes totalt 20 hybler, hvor 15 av disse har eget minikjøkken bestående av kjøleskap med liten frysedel og koketopp. Alle hyblene er møblerte med sovesofa, lite bord, skrivepult med stol og garderobeskap.

LES MER PÅ WWW.FINN.NO

Gyldenløves gate 11 A-B

Med en hybel på Møllenberg har du god tilgjenglighet til det meste! I Gyldenløves gate har vi to bygg; det ene med åtte 1-romsleiligheter på 17-20 kvm hvor man disponerer alt selv. Her har man kjøkkenkrok på rommet og eget, lite bad. Det andre bygget består av tre etasjer med til sammen 18 hybler på 6-16 kvm, hvor tre av disse har eget minikjøkken. Ellers deler man kjøkken og bad med de andre beboerne i samme etasje. Felles vaskekjeller og boder til oppbevaring.

Hybler er for tiden utleid

Leiligheter er for tiden utleid (leiligheter)

Nedre Møllenbergs gate 61 A-B

Vår andre bygård på Møllenberg - studentområde nr. 1. Her har vi to bygg, hvor det ene består av to kollektiv med til sammen 15 hybler. Her bor man sosialt med andre, og ikke minst med nærhet til mye. Det andre bygget består av fire etasjer med to 2-romsleiligheter og fire 3-romsleiligheter. Leilighetene leies ut under en samlet kontrakt. Perfekt for par eller venner som ønsker å bo sammen. Det meste er her også oppusset og holder god standard.

LES MER PÅ WWW.FINN.NO

Camp Trondheim

Camp Trondheim er studentbyen for deg som vil bo fint og moderne, med god beliggenhet til det meste. Her er det plass til hele 250 studenter, fordelt i kollektiv, hybelleiligheter og 2-romsleiligheter. Lokalisert på Persaunet ligger campen med gang- og sykkelavstand til både NTNU Dragvoll, NTNU Gløshaugen, BI, HiST helse og sosial/sykepleier, HiST økonomi og administrasjon, HiST lærer (Rotvoll) og Dronning Mauds minne.

LES MER PÅ WWW.CAMPTRONDHEIM.NO