Kystgården

Kystgården

Midt i sentrum av Brekstad ligger Kystgården, hvor vi tilbyr både leiligheter for salg/utleie og næringslokaler til leie. Lokalisert like ved hvor Hurtigbåten kommer inn på Brekstad fra Trondheim, har det en svært gunstig plassering på stedet.

Leilighetene i 2. etasje på Kystgården er innflytningsklare. Her har du umiddelbar nærhet til fasiliteter som kjøpesenter, restauranter, og ikke minst fantastiske turområder på idylliske Fosenhalvøya. Med hurtigbåtterminalen som nærmeste nabo, har du i tillegg god tilgang til andre siden av fjorden og Trondheim. Leilighetene varierer i størrelse fra 41 kvm og med leiepriser fra 9900 kr/mnd. Dette blir topp moderne leiligheter av meget høy standard, med balkong og havutsikt på noen av de. Det er tilhørende bod til alle leilighetene, og parkeringsmuligheter utenfor. Hvitevarer på kjøkken og flislagt bad er bare noen av tingene man kan nyte godt av ved å flytte inn i disse helt nye leilighetene.

I 1.etasje på Kystgården er avsatt til handel og næringsvirksomhet. Så langt har det blitt etablert en stor Bunnpris & Gourmet med ferskvaredisk. I tillegg har Fosen Transport kontorer i etasjen. Vi har fortsatt areal ledig som enda ikke er inndelt og vi har slik sett gode muligheter for å gjøre tilpasninger til dine behov. Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag, og vi kan arrangere visning av lokaler og ta en prat for å få avdekket behov for det vi kan tilby.

KONTAKT OSS FOR MER INFO