Ledige boliger

Våre boliger

 

  • Leiligheter

  • Våre leiligheter finner du over store deler av Trondheim. Enten du vil bo alene eller sammen med noen, sentrumsnært eller i litt roligere omgivelser - vi håper du vil finne noe som kan passe deg. Vi bryr oss om deg som leietaker og om vedlikehold av våre leiligheter, så til hver av våre eiendommer finnes det en vaktmester som kan hjelpe. Som leietaker hos oss skal du kunne føle deg trygg på at vi er der for deg.

SE ALLE VÅRE LEILIGHETER HER


  • Hybler og bokollektiv

    Vi har hybler i flere størrelser og prisklasser, så vi håper du vil finne en hybel som passer dine behov. Kalvskinnsgata består av 20 hybler i en sjarmerende bygård, og vi har et stort antall hybler beliggende på studentområde nr. 1, Møllenberg. Trondheim er en fantastisk studentby, og det å bo på hybel gir deg muligheten til å være sosial og bli kjent med nye mennesker. Klikk under for en presentasjon av alle våre hybler.

SE ALLE VÅRE HYBLER HER


  • Camp Trondheim

    Studentbyen Camp Trondheim på Persaunet har plass til 250 studenter og er en av Trondheims nyeste studentbyer.
  • Camp Trondheim består av fire bygg som rommer 2-roms leiligheter, hybelleiligheter og kollektiv med seks hybler i hvert, samt noen hybler med eget minikjøkken eller egen vask/speil, og ellers fellesareal. Studentboligene er enkelt, men fint innredet, har høy standard og er maksimalt tilrettelagt for at du skal ha en suveren tid som student i Trondheim. Klikk under for og se studentbyens nettside.

CAMP TRONDHEIM