Leiligheter

LEILIGHET I TRONDHEIM

Våre leiligheter finner du over store deler av Trondheim. Enten du vil bo alene eller sammen med noen, sentrumsnært eller i litt roligere omgivelser - vi håper du vil finne noe som kan passe deg. Vi bryr oss om deg som leietaker og om vedlikehold av våre leiligheter, så til hver av våre eiendommer finnes det en vaktmester som kan hjelpe. Som leietaker hos oss skal du kunne føle deg trygg på at vi er der for deg.

Brundalen 17 B og 19

På Brundalen 17 B og 19 har vi totalt 35 leiligheter - både 2-, 3- og 4-roms. Disse sto ferdig i starten av 2014, og fremstår derfor høyst moderne. Gjennomgående god standard og romslige rom, i tillegg til at leilighetene har sin egen balkong/terrasse. Hvitevarer på kjøkken inkludert, og opplegg for vaskemaskin på bad. Både innendørs og utendørs bod gir gode muligheter for oppbevaring. Fast parkeringsplass i p-kjeller kan leies, ellers gratis utenfor. Fin beliggenhet med nærhet til både skole, barnehage, lege og tannlege, samt. fine naturomgivelser.

Mellomila 65-67

I Mellomila har vi 12 2-romsleiligheter, hvor hver leilighet er på 40 kvm. Eiendommen ligger ideelt til, med gangavstand til sentrum og ellers flott kollektivtilbud. Områdene rundt består av fine grøntareal og har nærhet til Trondheimsfjorden. Perfekt for par eller aleneboere som ønsker god plass. Leilighetene er lyse, holder god standard og har alle egen balkong. Fjernvarme, Internett og kabel-TV er inkludert i leien. Hvitevarer på kjøkken, og uttak for vaskemaskin på bad.

Kongens gate 34

Leiligheter med gangavstand til alt hva Trondheim sentrum har å by på. Kjøpesenteret Trondheim Torg, flere kafeer, restauranter, byens gågate og kollektivknutepunkt er like utenfor døren. Leilighetene er oppusset, og hver av de har hvitevarer på kjøkken og uttak for vaskemaskin på bad. Kongens gate 34 består av åtte 1-romsleiligheter på ca. 25-35 kvm og to 2-romsleiligheter på 70 kvm med eget soverom. Alle leilighetene virker lyse og innbydende, med store vinduer og hvitmalte vegger. Perfekt for den som vil bo alene eller sammen med en kjæreste, med alt i umiddelbar nærhet!

Kongens gate 49

Også med nær tilgang til nærmest alt i Trondheim; kollektivtilbud, butikker, restauranter, treningssenter, teater, kino mm. Leilighetene fremstår lyse og moderne, og hver av de har hvitevarer på kjøkken og uttak for vaskemaskin på bad. Lagringsmuligheter og sykkelparkering i kjeller. Her finnes det seks leiligheter på 70 kvm med tre soverom, og åtte leiligheter på 90-100 kvm med hele fire soverom. Det perfekte sted for vennegjenger som vil bo sammen. Leilighetene leies ut samlet under en kontrakt.

Utleir/Risvollan

På Utleir (Signe Swenssons veg 1-7) har vi til sammen 24 2- og 3-romsleiligheter, fordelt på fire bygg. Leilighetene fremstår som moderne og med god standard. Med nærhet til både Risvollan senter med flere butikker og skole, barnehage og idrettssenter, er dette en gunstig plassering for flere. I tillegg er det flott turterreng like ved og gode bussforbindelser. Gang/entrè med stor garderobe, integrerte hvitevarer på kjøkken, og moderne baderomsinnredning med uttak for vaskemaskin på bad. Balkong, egen romslig bod tilhørende hver leilighet og mulighet for leie av parkering.

Kongens gate 66

Svært sjarmerende bygård med leiligheter som holder høy standard. Utrolig god beliggenhet - midt i Trondheim sentrum! Det er spotlights, hvitmalte vegger og hvitevarer på kjøkken i alle leiligheter. Til hver leilighet følger det en lagringsbod, i tillegg til at man har et felles vaskerom til disposisjon. Trygg sykkelparkering i bakgård. Fire av leilighetene her er på 30-40 kvm og har et soverom. Deretter har vi fem leiligheter på 53-76 kvm med to soverom, og ytterligere fire leiligheter på 68-104 kvm med tre soverom. Leies ut samlet under en kontrakt.