Næringsgården

Næringsgården

Vi har hybler og næringsareal til leie i Næringsgården – tidligere Næringshagen, beliggende i sentrum av Brekstad. Her har man umiddelbar nærhet til fasiliteter som kjøpesenter, restauranter, og ikke minst fantastiske turområder på idylliske Fosenhalvøya. Kun 5 minutt gange og du finner hurtigbåtterminalen som tar deg til andre siden av fjorden og Trondheim.

Hyblene er helt nyoppusset og fremstår med meget god standard. Her disponerer man sitt eget rom, møblert med seng, garderobeskap, pult og stol. Bad og gang deles med kun en annen person, mens alle de 12 hyblene har tilgang til et stort felles oppholdsrom. Dette består av kjøkken med fullt kjøkkenutstyr, kjøkkenøy med tilhørende stoler, samt. sofa og TV.

Felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel for beboerne i samme etasje. Inkludert i husleia er både strøm, kabel-TV og Internett!

Bedriftsleietakere i Næringsgården:

Statens VegvesenJobzoneKystplanFosenkraftOrkla revisjonRelacomISSFosen bedriftshelsetjenesteASAS arkitekturFosen trafikkskoleWTW

Arealer for næringsutleie kan diskuteres fortløpende med oss. Vi vil gjøre vårt beste for å møte dine ønsker og innfri dine behov.

KONTAKT OSS HER