Om AHA

AHA Eiendom

AHA driver med utvikling og utleie av boliger og næringslokaler. Selskapet ble etablert i 1992, og har i dag eiendommer over store deler av Trondheim og noe på Brekstad. Som utleier er vi opptatt av å ivareta våre leietakeres behov, og vil gjøre vårt ytterste for at du skal trives!

Vår visjon er Vi bryr oss – både om deg som leietaker og om våre eiendommer. Vi er opptatt av å ivareta eiendommer, og vi restaurerer gjerne eldre bygg og næringslokaler. Flere av våre prosjekter omhandler gjenbruk og resirkulering, og vårt ønske er at våre leietakere skal være en del av dette.

Som utleiefirma kan vi tilby et bredt utvalg av ulike boligtyper; vi har alt fra hybler til 5-roms. Med over 400 utleieenheter er valgmulighetene mange. Lokalisert flere steder rundt om i Trondheim og på Brekstad er vi sikker på at du vil finne noe som passer dine behov. Det er viktig for oss at du som leietaker trives, og vi tilstreber hele tiden å ha topp stand på drift og vedlikehold. Vi ønsker å gi deg et trygt og godt leieforhold.

På nettsidene våre finner du informasjon om våre utleieenheter, og våre ledige utleieobjekter vil til enhver tid være tilgjengelige på finn.no. Følg oss gjerne på vår Facebook-side for de nyeste oppdateringene!

Se vår interaktive brosjyre: