Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger.

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsider drevet av AHA Eiendom AS med datterselskaper. AHA Eiendom AS (org. no. 995 158 884) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: aha.no, camptrondheim.no og bjugnhotell.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av AHA Eiendom AS. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.
Vi er ansvarlig for at behandling av dine personopplysninger skjer i henhold til loven hos vår databehandler Uni Pluss AS. Vår kontaktinformasjon finner du helt nederst i denne personvernerklæringen.

Personopplysninger som behandles:

AHA Eiendom AS samler ikke inn personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.
Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Fødselsdato
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

Hvordan informasjon innhentes?

AHA Eiendom AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger og ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å motta informasjon som beboer/leietaker hos oss
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes?

– For å kunne besvare spørsmål fra markedet og gi normal kundeservice
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunn av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom registreringsskjema på camptrondheim.no og aha.no, lagres i vårt CRM-system og mailchimp.com, som benyttes til produksjon og utsendelse av relevante nyhetsbrev og markedskommunikasjon. Informasjon innhentet gjennom vanlige kontaktskjema blir registrert på kundeliste dersom det opprettes et relevant kundeforhold.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter/sentralbord.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Uni Pluss AS er vår databehandler og behandler opplysningene på vår vegne. Også enkelte andre tredjeparter utfører tjenester på vår vegne og hjelper oss med drift av virksomheten og levering av tjenester.
AHA Eiendom AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av AHA Eiendom AS.
For å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår, samt relevant markedsføring i andre kanaler, som Facebook og Google, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart. Eksempler på slike tredjepartsaktører er Facebook, Google og Mailchimp.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at AHA Eiendom AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.
Kontaktinformasjon
Telefon 73 89 00 00
post@aha.no
AHA Eiendom AS, Postboks 3000, 7441 Trondheim.